Λίγα λόγια για τη
Πρέβεζα


Η Πρέβεζα είναι πόλη και λιμάνι της Ηπείρου και πρωτεύουσα του Νομού Πρέβεζας με πληθυσμό που ανέρχεται περίπου στους 20.000 κατοίκους. Βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ηπείρου και στο μέσον περίπου της βορειοδυτικής ακτογραμμής της Ελλάδας.Η πρόσβαση γίνεται κατά κύριο λόγο αεροπορικώς και οδικώς με τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Πρέβεζας και έχει διευκολυνθεί κατά πολύ τα τελεύταία χρόνια με τη δημιουργία της γέφυρας του Ρίου - Αντίριου.

Αθήνα / Θεσσαλονίκη


Το Κτελ πραγματοποιεί καθημερινά πολλαπλά δρομολόγια από και προς τις 2 μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια μπορεί να είναι είτε απευθείας είτε με ενδιάμεσες στάσεις σε διάφορα σημεία πάνω στη διαδρομή. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω της εφαρμογής eTicket.

Νομός Πρέβεζας


Τα δρομολόγια στις πόλεις και τα χωριά του νομού είναι συχνά και εκτελούνται μέσω των περιφερειακών οδών καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του κοινού τόσο στη ταχύτητα πρόσβασης στον προορισμό όσο και στην ασφάλεια του ταξιδιού.

Υπόλοιπη Ελλάδα


Δρομολόγια πραγματοποιούνται και προς τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας όπως οι Λάρισα, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Κόρινθος και πολλές άλλες, συνδέοντας έτσι τη Πρέβεζα με τους υπόλοιπους εθνικούς και περιφερειακούς οδικούς άξονες. Εισιτήρια διατίθενται και μέσω της εφαρμογής eTicket.